Тачо и Жени пак на принципа "Бий ме, обичам те"

Нервите на Wosh MC не издържаха във VIP Brother
Обновена: 13 ное 2014 14:08 | 12 ное 2014 09:15, Александър Попов
31
Тачо и Жени пак на принципа "Бий ме, обичам те"
Снимка: VIP Brorther

Тачо и Жени отново влязоха в епицентъра на събитията във VIP Brother. Скандалите между тях вече станаха нещо нормално, а снощи бе излъчен поредният, в който двамата заложиха на познатия принцип "Бий ме, обичам те". Естествено, не буквално.

Премахването на сухия режим в къщата отприщи нови грозни сцени. Жени Калканджиева обвини съпруга си и за втора любовница след Зорница Линдарева, той пък намекна за пореден път за нейните изневери. Нападките им ескалираха, а в един момент Жени дори поиска среща с адвокат, който да задвижи развода й.

"Ти си най-големият лицемер в тази къща. Ти си отвратителен човек, който не оценява, че някой може да плаче за теб и да го боли. Ето това си ти", нападнa го Калканджиева.

Караницата, която е била преди няколко дни, обаче завърши с хепиенд и двамата отново се сдобриха. Основна роля в това изигра общият им враг - Людмила Захажаева.

Междувременно и най-харесваният съквартирант - Wosh MC, изпусна нервите си. След като прочете какво са написали за него Камелия Воче, Кучкова и Жени, той се афектира, напсува всички, а по-късно се разрева. Трите жени го определиха като мрънкалник и го атакуваха за зависимостта му към цигарите и алкохола. Той призна, че шоуто го вдига нагоре и в същото време го забива в земята и трудно издържа вече.

До финала в понеделник остават броени дни, а днес предстои полуфиналът, в който още съквартиранти ще си стегнат багажа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз па не мога да разбера, как може изобщо някой да хвали отношенията между тези двамата и да ги нарича сладури и любимци на публиката.....Харесвах Жени и си мислех, че избухването й срещу Марина в Къртицата е моментно, но сега се убедих , че нещо не е наред! Пиене, скандали, псувни, закани, декларации за развод, за край, за финал......на другата сутрин цуни -гуни, извинявай миличко, бях се наковал(а).....Мерси от такива идоли и пример за подражание!
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ГошуНе братле, най гнусна и дразнеща е онази *** Стоянова, дето я именуват Воче....*ати зъбатата, злобна, , истерична, сприхава овца!То бива да си ненормален и злобен, ама тази жена е за психодиспансер....
18
0
 
19
 
! Отговори
ФХ преди 9 години
Не мога да разбера как шестата в света се е омъжила за този... ***. На мен Жени Калканджиева много ми падна в очите.
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само си представям за момент как Новик казва на Албена "изпери ми чорапите".
16
0
 
15
 
! Отговори
uf! преди 9 години
Не ги гледам.Губене на време с простаци. Явно не работят;а откъде имат пари?
15
0
 
23
 
! Отговори
НОРИ преди 9 години
ТОВА СА ЖАЛКИ СЪЩЕСТВА, КОЙТО НЕ РАЗБИРАТ ДО КЪДЕ СА ЗАТЪНАЛИ-ПОВРЪЩА МИ СЕ И ОТ ДВАМАТА
14
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От една страна, с жЕни като тази всеки мъж би изтрещял. Ти да й викаш изпери ми чорапите, тя да ти отвръща да си затваряш плювалника, щото те храни, а и мутри да те пребият щяла да докара. От друга страна, с такъв мАчо каква друга да бъде жената, освен да си парясва и да го пуска по допирателната. С две думи - идеална българска двойка, да са си живи и здрави
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тая красавица е мазохистка.май иска само скандали и секс
12
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе хора, толкова много важни пробеми има обществото - образование, възпитание, животинското оцеляване, в което ни натика 25-годишната "свобода",с която разни обогатили се престъпници - по-малко или повече явни, манипулират простичкия и нагаждащ се народец, а вие ни занимавате с мръсните чаршафи на тази ***, за която всички знаят с какви долни "общественополезни" дейности се занимават, с тази *** пяна на обществото...
11
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тия двамата са нагли , арогантни,алчни,невъзпитани ,прости но с прекалено голямо самочувствие и единственото което им се върти в празните глави е парите и печалбата .срам и позор .
10
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Млад е още Тачо, а вече се забелязват признаци на отпускане и напълняване. И косата нещо... така де, челото се уголемява. Та питам аз, след някоя и друга година, в близко бъдеще, като се превърне в дебел, плешив, безработен и безполезен пияница, кой, кой, КОЙ ще му купува бирата, ако изтърве кака Жени?
9
1
 
47
 
! Отговори
Anonimen преди 9 години
В най-гледаното време Нова тв предлага на зрителската в т.ч.и детска аудитория просташките изпълнения ,псувни и обиди на едно разпаднало се семейство на мутреса и ***,които като се напият правят отвратителни сеири и дори ни внушават,че това са хората,заслужаващи да спечелят риалити формата.Защо не се гръмнете бе пишман продуценти и ръководство на медията.
8
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това пиянде ПросТачо да не ти е в къщата!
7
1
 
33
 
! Отговори
Истина преди 9 години
Егати *** предаване...Какви "випове" са тези, по добре да го бяхте нарекли "уличен, просташки, алкохолно-скандален брадър". Вижте в другите държави почти всички предавания показват хубави неща, тук само за цигари, алкохол, разводи, бой, дамски превръзки и тем подобни глупости ни дават. И после се чудим защо децата ни стават пияници, наркомани, побойници и т.н
6
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бетер турска "работа"
5
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нека да е Тачоооо,Тачо ПросТачооо за пореден път
4
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много благодаря за изключително важната информация, която споделихте с нас в тази статия! Направо осмислихте живота ни и вече можем да си умрем спокойно!
3
2
 
40
 
! Отговори
1 преди 9 години
Пълни *** са тия ... Че и с претенции за ВИП (незнайно какъв). Отврат.
2
1
 
30
 
! Отговори
ФАКТ преди 9 години
МНОГО МИРИЗЛИВИ ИСТОРИИ!!
1
2
 
34
 
! Отговори
as преди 9 години
и двамата бяха пияни ,а пиян човек задръжки няма ,поне се видя маман каква специалистка по свирене е..долни и пропаднали типове